Dé Onderwijsdagen

OEPS Terwijl het licht wordt in Rotterdam, maar ik me klaar om uit te checken uit mijn hotel waar ik afgelopen nacht verbleef na de eerste dag van Dé Onderwijsdagen. Mijn bespiegelingen over de nieuwe locatie en opzet van de conferentie kon je hier lezen, ik moet zeggen dat het WTC in Rotterdam eigenlijk heel veel lijkt op het Beatrixtheater in Utrecht, alleen de loopafstanden binnen het gebouw waren tot nu toe een stuk korter. Maar bij de eerste sessie van Frank Thuss zat het zaaltje ook weer propvol. 🙂

Frank mocht sowieso flink aan de bak, want hij was in alle drie de parallelsessies actief, na zijn eerste optreden solo, verzorgden we samen een dubbelsessie over elektronische boeken. Vandaag gaan we nog een keer samen aan de slag voor een sessie over video op mobiele devices. Dat betekent dat ook ik wat minder sessies heb waar ik daadwerkelijk aan het bloggen toe kom. Ik heb geschreven over de eerste keynote van de dag, maar niet over de afsluitende keynote. Waarom niet? Tja, lees het verslag van Wilfred Rubens of beter nog, bekijk de video van de keynote. Ik hoor dan graag wat jij er van vond.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Dé Onderwijsdagen http://t.co/MjRDYQvO