Facebook kaart verwijderen

Facebook Kaart verwijderen Het is een van die dingen waar “iedereen” een hekel aan lijkt te hebben, maar die niet te verwijderen lijkt: de kaart die op Facebook laat zien waar je allemaal geweest bent. Ik moet bekennen dat, toen de timeline optie aangekondigd werd, het me best aardig leek om locaties waar ik geweest was op een kaart te zetten, maar toen bleek dat de kaart zo prominent op mijn voorpagina zichtbaar was, vond ik het al een stuk minder. Maar je kunt hem niet zomaar uitzetten, je moet er het nodige werk voor doen. Samengevat: je moet hem uit je favorieten gooien (zie afbeelding hierboven) en je moet alle berichten die een locatie neerzetten en alle berichten met foto’s die een locatie bevatten én alle foto-albums die een locatie bevatten verwijderen.

Het verwijderen van de locaties gaat als volgt:
Facebook Kaart verwijderen
Klik op de pin op de kaart en dan op de locatie binnen die pin.
Facebook Kaart verwijderen
Klik dan links op “activiteiten van vrienden”
Facebook Kaart verwijderen
Klik op de datum/tijd
Facebook Kaart verwijderen
Klik op “bericht verwijderen”

Herhaal dit voor alle locaties.

Facebook Kaart verwijderen
Voor berichten met een foto er in die ik via de iPhone verstuurd had, kon ik geen optie vinden om de locatie van de foto te verwijderen. Alleen het verwijderen van het bericht (de foto blijft overigens gewoon in je foto-album staan) zorgde er voor dat hij van de kaart verdween.

Als je alles met een locatie verwijderd hebt, zal ook de kaart van je tijdlijn verdwijnen. Lekker omslachtig.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

#Facebook kaart verwijderen http://t.co/RZ400W82 #nieuws #algemeen #internet #tip #tip