Hechtere integratie YouTube en Google+

Het zal ongetwijfeld iets zijn dat stapsgewijs ingevoerd is bij de rest van de wereld en nu pas mijn account bereikt heeft, maar vandaag vroeg YouTube me opeens of ik mijn bestaande ouTube account wilde migreren naar mijn Google+ account. Let op, het gaat hier nadrukkelijk om Google+, ook ik had namelijk natuurlijk al heel lang een koppeling tussen mijn YouTube-account en mijn Google-account, maar de accountnaam die getoond werd was nog altijd mijn YouTube naam. Zoals ik die sinds 17 jun 2005 al had.

Ik heb er op zich geen bezwaar tegen om nu bij YouTube mijn volledige naam en mijn Google+ foto te laten zien. Maar het had van mij nou ook weer niet zo nodig gehoeven. Nou ja, de URL is ongewijzigd gebleven, dus mijn YouTube-pagina is nog steeds te vinden als: https://www.youtube.com/user/PiAir
De vraag is nu wel wanneer ze de “video’s” pagina bij Google+ helemaal vervangen door een YouTube-account. Ik heb nu op Google+ de foto’s en video’s tabs onzichtbaar staan omdat ik niet nóg meer plekken wil hebben waar ik die neer zet. Als de koppeling de ene kant op gemaakt wordt, dan mag dat wat mij betreft ook wel de andere kant op. We zullen het zien.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Hechtere integratie YouTube en Google+: Het zal ongetwijfeld iets zijn dat stapsgewijs ingevoerd is bij de rest… http://t.co/Po77nMhZ

trackback
9 jaren geleden

Hechtere integratie YouTube en #Google+ http://t.co/KdKWvLvP #media #internet #video