Podcasts – sommige dingen blijven gewoon

Sommig dingen veranderen: podcasts staan in iOS 6 niet meer op hun gebruikelijke plek in de iTunes app. In plaats daarvan heeft Apple een aparte gratis app beschikbaar gesteld. Blijft eigenlijk dus toch alles hetzelfde.

Niet helemaal natuurlijk. Een aparte app betekent apart downloaden door gebruikers. En als die niet weten wat een podcast is, dan hebben ze wellicht ook die behoefte niet. Maar ja, of dat nou dan door toevallig gebruik van de iTunes app nieuwe luisteraars zouden worden?
Ik weet het niet.

Sommige dingen blijven ook gewoon, ook al zijn ze er eigenlijk al lang niet meer. Ook in de nieuwe app kun je nog gewoon de 100 afleveringen van de EduKast vinden. En dat bijna 5 jaar nadat ik de laatste aflevering geproduceerd heb.

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Podcasts – sommige dingen blijven gewoon: Sommig dingen veranderen: podcasts staan in iOS 6 niet meer op hun ge… http://t.co/2MN0wQu3

Willem Karssenberg
10 jaren geleden

Het werkt dus weer, want laatst kon ik er niet bij. Goed koesteren, want er zaten echt juweeltjes bij!
Mooie tijdsdocumenten….

trackback

[…] Sommig dingen veranderen: podcasts staan in iOS 6 niet meer op hun gebruikelijke plek in de iTunes app. In plaats daarvan heeft Apple een aparte gratis app beschikbaar gesteld. Blijft eigenlijk dus toch alles hetzelfde.  […]