jun 222012
 

Een kijkje achter de schermen bij een McDonald’s fotoshoot voor een Quarter Pounder with Cheese als antwoord op de vraag: “Waarom ziet hij er in het echt niet zo uit als in de advertentie?”.

Het is een heel lief filmpje, maar de foto’s op deze website en deze website laten zien dat het vaak niet alleen een kwestie is van het zo goed mogelijk op de foto zetten van het daadwerkelijke product.

(Getipt door YouTube via Twitter)

 Reacties uitgeschakeld voor McDonald’s: Reclame versus de Werkelijkheid  Tags: ,
jun 222012
 

Bridge Constructor Via ipadinfo kwam ik vanmiddag bij Bridge Constructor voor de iPad. Het is een bekend concept: bouw een brug over een ravijn/rivier/kloof en zorg dat er een voertuig over kan rijden. Voor Windows bestaat al 10 jaar Pontifex waarmee je een spoorbrug moet bouwen. In Bridge Constructor gaat het om auto’s (lichter) of vrachtauto’s (zwaarder, levert bonuspunten op).

Met de gratis versie (iTunes link) heb je de beschikking over 6 spellen/bruggen, de betaalde versie (iTunes link, €2,39) heeft 30 levels. Gezien de reactie van mijn kinderen, die al snel mee zaten te kijken/denken/wijzen/bouwen toen ik de gratis versie aan het uitproberen was, ontkom ik niet aan de aanschaf van de betaalde versie.