RoboCup Dutch Open 25-29 april 2012

Sinds vandaag vindt in Eindhoven in het Indoor Sportcentrum van de TU/e de RoboCup Dutch Open plaats. Je kunt ook de komende dagen nog gratis de wedstrijden en demonstraties bijwonen. Op de website kun je via een live stream ook op afstand meekijken. Op dit moment heeft Duitsland net een oefenwedstrijd met 2-0 van Japan gewonnen. De wedstrijden worden van commentaar en toelichting voorzien, dus ook als je nog niets van voetballende robots weet, moet je ze goed kunnen volgen.

Morgen gaan de wedstrijden verder om 8:30 uur. Op de verschillende dagen zijn er ook demonstraties en workshops. Daar vind je onder andere de Nao die je hierboven ziet.

Ik neem niet aan dat ze er in Eindhoven ook 20 hebben (zoveel dansen er hierboven) en zover ik weet zullen ze deze week ook niet op de Bolero van Ravel dansen, maar ik vond het filmpje nou eenmaal te leuk om niet te plaatsen.

Wij zijn er in ieder geval zelf op zondag als de kinderen mee doen met de workshop Lego Mindstorms NXT. Dus wie weet tot in Eindhoven?

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

RoboCup Dutch Open 25-29 april 2012 http://t.co/LZdyDClz