Pecha Kucha voor op de iPad

Pecha Kucha op de iPad OK, ik ga iets doen waar ik een hekel aan heb: naar iets verwijzen waarvan ik zelf met geen mogelijkheid weet/wist te achterhalen hoe het werkt. Maar ja, het werkt, en dat is al heel wat. Het gaat hier om een Keynote template voor op de iPad waarmee je ook die kunt gebruiken voor een Pecha Kuche presentatie. Voor PowerPoint en de ‘gewone’ Keynote waren er al sjablonen (zie hier). De iPad-versie kun je hier downloaden.

Ik wist dus niet dat het kon, maar heb niet kunnen achterhalen waarom het in deze sjabloon werkt. Ik zie dat de teller een filmpje is met een zwarte achtergrond, dus alleen bruikbaar op zwarte sjablonen. Maar wat er nou voor zorgt dat Keynote naar de volgende dia gaat als hij bij 20 seconden is? Ik weet het nog steeds niet, dus als je me uit mijn lijden kunt verlossen, laat het weten in de reacties!

(getipt door Mats Eglin via Fons van den Berg)

[Update 20:52] Wilfred had het verlossende antwoord! (zie hieronder)
De Pecha Kucha truc

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
9 jaren geleden

Kan ik jou echt eens helpen met een technisch issue?

1) Er wordt gewerkt met een automatische overgang van 20 sec. Had jij zelf waarschijnlijk ook al gedacht.
2) De teller is een .mov-bestand van een klokje (klik op Infp en dan op Formaat, het meetlatje)

trackback
9 jaren geleden

Pecha Kucha voor op de iPad http://t.co/jTO2PntR

trackback

Selectie: Pecha Kucha voor op de #iPad http://t.co/vox3ms1v #tip #tools #itouch #keynote