Pecha Kucha PowerPoint / Keynote sjablonen

pechakuchaIk kreeg via de mail een vraag naar aanleiding van mijn bericht over Pecha Kucha. En daarbij ging het niet zozeer om de inhoud van de Pecha Kucha, maar om de werking van de PowerPoint die ik gebruikt had. Je zie daar namelijk steeds een tijdbalkje dat afloopt van 20 seconden naar 0 seconden waarna de presentatie naar de volgende dia over gaat.

Dat had ik niet zelf gemaakt, maar aangeleverd gekregen van de mensen van Sonic Foundry ter voorbereiding van de eerste Pecha Kucha die ik in januari deed. Ik wist niet zeker of ik dat sjabloon zomaar kon delen en dus heb ik wat rond gezocht. Ik vond drie sites die sjablonen beschikbaar stelden: deze site en deze site hadden zowel sjablonen voor PowerPoint als voor Keynote. De tweede site heeft niet alleen de sjablonen maar ook een heleboel tips voor het organiseren van zo’n Pecha Kucha.

Maar beide sjablonen hadden alleen een ingebouwde timer en geen mooi tijdbalkje. Het sjabloon dat ik ontvangen heb ik waarschijnlijk afkomstig van deze website. Helemaal onder aan het bericht zie je een link naar “PK Template” (ik zal niet hotlinken, vind ik niet erg netjes).
Er staat daar geen Keynote sjabloon, maar dus wel een PowerPoint sjabloon met tijdbalk onder in elke dia. Als iemand tijd/zin heeft om een Keynote versie te maken van deze, ik verwijs er hier met alle plezier naar (of zet hem op de server als je geen eigen plek hebt).
Veel plezier ermee! En ik hoor graag van je Pecha Kucha ervaringen. πŸ™‚

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Handig om te hebben: Pecha Kucha PowerPoint / Keynote sjablonen http://t.co/gcjfgInO

trackback
9 jaren geleden

Pecha Kucha PowerPoint / Keynote sjablonen http://t.co/NP9Sw6z4

trackback
9 jaren geleden

Handig om paraat te hebben: Pecha Kucha PowerPoint / Keynote sjablonen http://t.co/gvl8ODTH (via @ICTOblog)