Photogene for iPad update

 Gepubliceerd door om 11:17  iOS, Tip, Tools
apr 212012
 

Photogene for iPad Ik gebruik Photogene for iPad veel als ik een screenshot op de iPad maak en daarbij bepaalde delen van de afbeelding wil benadrukken. Het meest logische daarvoor was een pijl die iets aanwijst. Tot nu toe kon dat eigenlijk alleen als je dan bij die pijl ook tekst invoerde, maar met de nieuwe update hoeft dat niet meer. Je kunt ook alleen een pijl of een box invoeren.

Ter ere van de update is het programma dit weekend ook nog eens extra goedkoop: tijdelijk 79 eurocent. Ik zou zeggen, als je hem nog niet hebt, meteen aanschaffen!

Deel dit bericht:

  4 reacties aan “Photogene for iPad update”

Reacties (2) Trackbacks (2)
  1. Is Skitch dan niet veel makkelijker? (en nog gratis ook)

    • Hmm, goede vraag, ik gebruikte Skitch nu als aanvulling omdat Photogene dit nog niet kon. Ik vond het bij Skitch altijd heel irritant dat de standaard kleur voor een pijl roze was, en om de een of andere manier ben ik Skitch altijd prettiger in gebruik blijven vinden. Maar dat zal wel een persoonlijke voorkeur zijn.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.