Kickstarter: Maak 3D ronddraaiende foto’s


Via iJailbreak kwam ik bij dit Kickstart project: Arqball Spin: 3D For Everyone. Het geheel bestaat uit een gratis app voor op je iPhone en een klein draaischijfje dat dan $60,- + $20,- verzendkosten moet kosten. Het draaischrijfje doe eigenlijk niets bijzonders, het draait toevallig op een bepaalde (blijkbaar optimale) snelheid: 3 omwentelingen per minuut. Dat levert de beste foto’s op. En ik moet zeggen, de getoonde voorbeelden zien er ook mooi uit. Maar $80,- is dan weer best prijzig (zeker als je de pech hebt dat het door de douane ingeklaard wordt en er BTW en inklaringskosten bovenop komen zoals het geval was bij de Romotive).

Dus…voorlopig is het er eentje in de categorie “leuk concept, maar toch maar niet”. Iemand die weet hoe je eenvoudig een schijfje op 3 omwentelingen per minuut kunt laten draaien?

p.s. ik bedenk opeens weer dat ik nog geen review van CloudFTP geschreven heb. Zal ik wel nog doen. Dat was namelijk een voorbeeld van een Kickstarter project waar ik geen spijt van heb.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

Kickstarter: Maak 3D ronddraaiende foto’s http://t.co/et73SCFf

trackback
10 jaren geleden

Kickstarter: Maak 3D ronddraaiende foto’s http://t.co/LdNiT3QJ