Google Currents nu ook internationaal beschikbaar

Google Currents Afgelopen december verscheen Google Currents in de VS, ik schreef er toen al een uitgebreid bericht over. Vanaf vandaag is Google Currents ook internationaal via Google Play of de Apple iTunes store beschikbaar.

Ik kon zo snel geen veranderingen / verbeteringen zien ten opzichte van afgelopen december. Nog steeds kun je (o.a.) mijn berichten zien zónder reactie mogelijkheid en mét reactie mogelijkheid. Ik had hem er bij de iPad 2 niet opnieuw op gezet omdat het updaten van apps uit de VS-store altijd wat meer werk is en ik daarom ook echt een reden moet hebben om ze te laten staan. Voor nu zal hij wel weer even blijven staan. Maar ik hoor graag redenen waarom hij langer zou moeten blijven dan een paar dagen!

Google Currents Google Currents

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
9 jaren geleden

Google Currents nu ook internationaal beschikbaar http://t.co/WgZIvNvd

trackback

Selectie: #Google Currents nu ook internationaal beschikbaar http://t.co/DrqJUs97 #android #internet #itouch

Patrice Plet
9 jaren geleden

Voor Android is deze update een grote. Currents was zo langzaam dat ik hem er een paar maanden geleden er af heb gegooid. Nu werkt hij veel sneller. Een fijne cleane interface en automatisch gesynchroniseerd met Google reader. Een blijvertje voor mij.