mrt 032012
 

Ik wist niet of ik heel hard moest lachen na het zien van de video of dat ik meteen een boodschappenlijstje moest maken. Maar ik moest deze in ieder geval opslaan voor de eerstvolgende training over mobiele video.
Paolo Toselini, die nog meer interessante zaken op zijn site heeft staan, laat zien hoe het moet. Wat dacht je overigens van zijn bericht over het maken van een “Prezume“? Het is er eentje om toe te voegen aan Google Reader.

(getipt door Gizmodo)

mrt 032012
 

Google Reader Absolutely CustomizableIk weet het, ik mopper best vaak op Google Reader, en dan met name op de regelmatige ontwerpwijzigingen die Google door voert. Maar dat komt waarschijnlijk dan ook omdat ik de site/applicatie dagelijks gebruik. En wijzigingen die alleen tot doel lijken te hebben dat de naam Google en de Google+ dienst prominenter in beeld komen, heb ik niets aan.

Daarom was ik ook wel heel erg blij met de gratis “Google Reader Absolutely Customizable” plugin / script. Hij werkt in Firefox, maar ook gewoon in Google Chrome. Je kunt met behulp van het script alle onderdelen van de Google Reader interface die jou niet bevallen uit zetten.
Lees verder….