jan 242012
 

Epson iProjection

Draadloze beamers zijn niet nieuw, ik weet niet meer precies wanneer wij ons eerste exemplaar aanschaften, maar die eerste modellen werkten vooral niet erg handig. Er was software nodig om de laptop verbinding te laten maken met de beamer, de verbinding was traag waardoor video en animaties in PowerPoint niet ondersteund werden, kortom een kabel was veel handiger.

De ontwikkeling heeft niet stil gestaan en het maken van een verbinding is gemakkelijker geworden en de snelheden beter. En nu “iedereen” op de werkvloer een iPad heeft, is het eigenlijk niet meer dan logisch dat Epson nu met een gratis iPhone/iPad/iPod Touch applicatie komt waarmee je draadloos verbinding kunt maken met hun (draadloze) beamers. De complete lijst met ondersteunde beamers staat op deze website.
Lees verder….

Manchetknopen voor de rijke geek

 Gepubliceerd door om 19:50  Grappig, Hardware
jan 242012
 

Manchetknopen Niet dat ik er ooit over zou piekeren om ze aan te schaffen, maar intrigerend vind ik ze zeker. Deze manchetknopen met ingebouwde 2GB USB-stick en Wifi-hotspot functionaliteit. Ze kosten “maar” $249,99 bij Brookstone.

Ze me ook niet de kleinste manchetknopen die er te krijgen zijn, maar ik moet bekennen dat ik nog niet de noodzaak gevoeld heb om manchetknopen te dragen, dus uit ervaring kan ik niet echt spreken.

(getipt door GottaBeMobile)