Kodak stopt er (waarschijnlijk) helemaal mee

There was a time when film was king, and Kodak was riding high in the camera market. What a difference a decade can make. Kodak is now rumored to be planning an orderly Chapter 11 Bankruptcy filing. The paperwork could be official as early as later this month. Kodak employs 19,000 people, but layoffs are likely in the event of Chapter 11.

(via Maximum PC).

Op 16 januari 2004 schreef ik een blogpost getiteld “Kodak stopt met analoge camera’s in VS, Canada en Europa“. Acht jaar geleden waren zij laat met het stoppen met de productie van camera’s waar je nog een rolletje in moest stoppen dat je daarna naar het KruiDvat bracht om te laten ontwikkelen en afdrukken. In de tussentijd heb ik vooral met de Kodak Zi8 veel plezier beleefD (en ik gebruik hem nog steeds af en toe). Maar nu lijkt het er op dat er voor Kodak niets anders op zit dan de handdoek definitief in de ring te gooien.

Het is jammer, ze maakten leuke producten. Erger nog is het natuurlijk voor die 19.000 medewerkers waarvan nu de baan op de tocht staat.

0 0 stemmen
Bericht waardering
7 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
doekie
doekie
12 jaren geleden

Het is KruiDvat en heb beleefD – leer het toch eens een keer, het is zo storend. http://nl.wikipedia.org/wiki/'t_Kofschip

doekie
doekie
12 jaren geleden
Reageer op  Pierre

de kapitalen in mijn reactie waren bedoeld om de aandacht op je fouten te richten, correcties in onderkast zou beter zijn – http://nl.wikipedia.org/wiki/Onderkast

trackback

#Kodak stopt er (waarschijnlijk) helemaal mee http://t.co/7XLAo3zc #economie #hardware #video

doekie
doekie
12 jaren geleden

blaat

doekie
doekie
12 jaren geleden
Reageer op  Pierre