Het is vandaag Black Friday 2011

Het is weer “Black Friday”, de dag na Thankgsgiving waarop in de VS het inkoopseizoen voor de kerst start en waarop tegenwoordig ook wij in Nederland kunnen ‘meegenieten’ van een eendaagse korting op een aantal producten bij Apple.

Net als voorgaande jaren is de lijst met producten waar je korting op krijgt voor studenten en medewerkers van bij SURFnet aangesloten instellingen een stuk kleiner dan voor ‘gewone’ kopers.
Ook dit jaar 6%-8% korting op de iPads (nu op de iPad 2 vorig jaar op de iPad 1), korting op de iPad nano en de iPod touch en een paar euro korting op een Macbook Air. Voor andere kopers zijn er ook voordeeltjes te halen op de andere Macbooks en de iMac, maar zelfs met de korting liggen die prijzen nog hoger dan reguliere prijzen die ‘wij’ dan betalen. Voor ons is elke dag dan al een beetje black friday! 😉

De lijsten:

[update 9:00] Na aanleiding van een tweet van SURFdiensten heb ik een extra kolom aan de vergelijking toegevoegd. En inderdaad, het normale voordeel voor SURFnet klanten is dit jaar op een aantal producten kleiner dan vorig jaar. Zo krijgen we nu normaal geen korting meer op de iPod Touch en de iPod Nano. Voor de iPod Touch zijn de prijzen voor reguliere kopers omlaag gegaan zijn en voor SURFnet klanten iets omhoog. En voor de iPod Nano zijn ze voor beide groepen omlaag gegaan naar hetzelfde niveau.