Foto’s snel overzetten van je iPhone naar je iPad

iPhone naar iPad Ik heb wel eens vaker van die momenten dat mensen zeggen “wist *jij* dat nog niet?”. Nee, komt vaak voor dat ik iets niet weet. Zo ook vandaag toen ik dit bericht op iphoneclub.nl zag staan. Het gaat daar om een kabel waarmee je je iPhone aan je iPad kunt koppelen om foto’s en video’s over te zetten. Kost $14,99 + $2,99 verzendkosten via deze website.

In de reacties wijst iemand er op dat je dat ook gewoon kunt doen als je de camera connection kit van Apple hebt. En die heb ik. Natuurlijk wist ik dat je die kunt gebruiken om (bepaalde) USB-sticks aan te sluiten op de iPad, dat is waar ik heb steeds voor gebruik. Ik wist ook dat je met de USB-connector eventueel rechtstreeks fototoestellen kon aansluiten, maar ik had me dus nooit gerealiseerd dat dat ook met een iPhone kan. Heb daar ook nooit zo de behoefte toe gehad, maar nu met de iPhone 4S is het even overzetten van foto’s en video’s naar de iPad om daar te bewerken in Reeldirector of om van daaruit aan een blogpost toe te voegen wel zo handig. Tja, zo leer ik weer wat bij. πŸ˜‰

0 0 stemmen
Bericht waardering
5 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
9 jaren geleden

Voor (draadloos!) overzetten van iOS naar Mac of andere iOS device gebruik ik Photosync

PhotoSync will transform your photo handling forever. Itβ€˜s the first app that makes wireless transfer of your photos/videos from or to your computer and other i-Devices – a breeze. PhotoSync also transfers to Dropbox, Facebook, Picasa, Flickr, SmugMug, Zenfolio, iDisk, WebDAV and FTP/SFTP. You need never use a cable again!
en
Direct exchange between iPhone and iPad
Buy once and use PhotoSync on all your iPhones, iPod touches and iPads. PhotoSync is optimized for direct transfer between your devices over Wi-Fi and Bluetooth – no computer needed.

Β» PhotoSync – wirelessly transfers your photos and videos

Voor €1,59 ben je ‘het heertje’.

Joost de Laat
Joost de Laat
9 jaren geleden

Daar kun je toch nu voortaan ook gewoon ICloud voor gebruiken, of zie ik dat verkeerd?

Willem
9 jaren geleden