nov 242011
 

Kindle Cloud Reader Terwijl ik de titel van dit bericht aan het intypen was, vroeg ik me af of er iemand zou zijn die hem zou lezen en dan zou twijfelen over mijn antwoord op die vraag. Inderdaad, ik ga er niet vanuit dat het een slecht iets is. In tegendeel, ik denk dat het juist prima is dat de prijs van elektronische boeken (op dit moment in ieder geval) niet door uitgevers op een bepaalde prijs vastgelegd kan worden.
Lees verder….

nov 242011
 

iPhone naar iPad Ik heb wel eens vaker van die momenten dat mensen zeggen “wist *jij* dat nog niet?”. Nee, komt vaak voor dat ik iets niet weet. Zo ook vandaag toen ik dit bericht op iphoneclub.nl zag staan. Het gaat daar om een kabel waarmee je je iPhone aan je iPad kunt koppelen om foto’s en video’s over te zetten. Kost $14,99 + $2,99 verzendkosten via deze website.

In de reacties wijst iemand er op dat je dat ook gewoon kunt doen als je de camera connection kit van Apple hebt. En die heb ik. Natuurlijk wist ik dat je die kunt gebruiken om (bepaalde) USB-sticks aan te sluiten op de iPad, dat is waar ik heb steeds voor gebruik. Ik wist ook dat je met de USB-connector eventueel rechtstreeks fototoestellen kon aansluiten, maar ik had me dus nooit gerealiseerd dat dat ook met een iPhone kan. Heb daar ook nooit zo de behoefte toe gehad, maar nu met de iPhone 4S is het even overzetten van foto’s en video’s naar de iPad om daar te bewerken in Reeldirector of om van daaruit aan een blogpost toe te voegen wel zo handig. Tja, zo leer ik weer wat bij. 😉