Brochure Educatieve Functies van ICT

Klik op de afbeelding om naar de online versie van de brochure te gaan

Hij was er al op papier, maar nu ook elektronisch te lezen: de brochure Educatieve Functies van ICT. De brochure is samengesteld door het gelijknamige lectoraat en de bijbehorende kenniskring van Fontys Hogescholen. Ik ben vanuit mijn promotie verbonden aan dat lectoraat, dus vindt je er ook een bijdrage over mijn onderzoek in terug.
En daarnaast natuurlijk een heleboel andere interessante onderwerpen, zoals de implementatie van de leerlijn ICT en het gebruik van digitale schoolborden bij de Fontys Lerarenopleiding Sittard, de mogelijkheden van mobiel leren en augmented reality. Ook komen projecten als Leraar24, Grassroots, eReaders in het Onderwijs, ICT-competenties van VO-docenten en de algemene zaken en taken van het lectoraat en de kenniskring aan bod.

Dus als je hem nog niet op papier ontvangen had dan kun je nu even doorklikken.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Manfred
Manfred
12 jaren geleden

Jammer dat een document o.a. over e-readers niet te downloaden is als PDF of e-book.

Wilde hem graag meenemen op vakantie. Wil namelijk gaan onderzoeken of de iPad ook in het Praktijkonderwijs in te zetten is en wat de voor- en nadelen zijn van een iPad t.o.v. een laptop.