mrt 032011
 

Ik heb zojuist bericht gekregen dat mijn proposal voor een sessie tijdens de Unleash 2011 conferentie geaccepteerd is. Dat betekent dat ik tijdens de Mediasite User Conference in Madison een presentatie mag gaan houden over mijn promotieonderzoek.

Spannend, maar vooral ook heel erg leuk om er naar toe te mogen, om meer mensen te ontmoeten die werken met Mediasite, om te zien hoe zij Mediasite inzetten. En ik hoop ook meer mensen tegen te komen die al nuttige dingen doen met de rapportages die Mediasite produceert, of mensen die zich in ieder geval al bezig houden met de vraag “weten we eigenlijk wel wat onze studenten doen met onze opnames?”.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Unleash 2011 – 16 t/m 18 mei in Madison”

Reacties (2)
  1. We’re delighted you’ll be joining us and look forward to hearing – and live streaming – your presentation. Congrats!

  2. Hi Erica,
    Thank you for the warm welcome. I’m looking forward to meeting you and all the others in Madison in May. Now we only have to get the Icelandics to make sure the Eyjafjallajökull stays calm and doesn’t interrupt the air traffic during (after) Unleash, then all will be perfect. 😉

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.