Psst, had je het al gehoord?

Ik heb het aantal berichten niet geteld dat er vanavond al in Google Reader voorbij kwamen over de iPad 2, maar het aantal was enorm. Engadget, die tijdens de aankondiging een liveblog met tekst en foto’s onderhielden, heeft de eerste hands-on filmpjes al online staan.

De samenvatting: hij is sneller, platter, lichter, in zwart én wit verkrijgbaar, heeft een extra handige cover in plaats van een hoes, heeft twee camera’s zodat je ook Facetime kunt gebruiken om te videoconferencen, en de prijzen zijn hetzelfde gebleven.
Ook de nieuwe kabel waarmee je (zonder jailbreak) de applicaties en video van je iPad op een HD-TV kunt tonen ziet er aardig uit.

Moet je nu meteen je iPad 1 op marktplaats zetten zodat je een nieuwe iPad 2 kunt kopen? Welnee, natuurlijk niet. De iPad 1 was en is immers een prima tablet. Niks mis mee, ook nu nog niet. Gewoon blijven gebruiken dus. Moet je wachten op de iPad 3 omdat die nóg beter en mooier wordt? Lijkt me ook niet echt nodig. Ja, de iPad 2 is een evolutionaire stap en geen revolutionaire stap, maar als je nog geen iPad hebt, dan is nu wel het moment om er eentje aan te schaffen.

Gelukkig hoeven we in Nederland niet heel lang te wachten, op 25 maart 2011 is hij al aan te schaffen.

[3-3-2011] Voor wie het geheel zelf wil bekijken: de video staat nu online.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Galaxy S2
13 jaren geleden

Zo word je nu wel op internet doodgegooid met advertenties waar de iPad 1 te koop staat. Prijzen zijn ook flink gedaald.