feb 232011
 

Het eBook “Presenteren met de iPad” was niet het eerste eBook dat ik voor mijn collega’s met iPads gemaakt had. Een week eerder had ik hen namelijk al via een eBook een antwoord gegeven op de vraag hoe ze enigszins controle konden houden over het dataverbruik van hun iPad.

Een aantal van hen beschikt namelijk over een iPad met een SIM-kaart voor mobiel dataverkeer, waarbij er geen sprake is van een abonnement met onbeperkte hoeveelheid dataverkeer. En voor hen is het belangrijk om enigszins in de gaten te houden wanneer en hoeveel gebruik de iPad maakt van het mobiele datanetwerk.

Ik heb de opties op een rijtje gezet in dit eBook:
Controle over het netwerk- en dataverkeer op de iPad (EPUB, 315 kB)

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Gratis eBook: Controle over het netwerk- en dataverkeer op de iPad”

Reacties (3)
 1. Weer zo’n pracht-product. Weer mijn complimenten Pierre!

  Ik heb een vraag van typografische aard:
  In iBooks op de iPad kan je het lettertype van een ebook wijzigen. Ik geef voorkeur aan schreefloze letters. Dat wordt in iBooks dus ‘verdana’. Nadat ik het lettertype heb aangepast blijven de headers echter van een lettertype met een schreef (Times Roman?).
  Is daar bewust voor gekozen?

  • Korte antwoord op de vraag is: nee, zeker niet bewust.
   Het langere antwoord op de vraag (die ik zelf meteen had) “maar hoe komt dat dan?” moet ik nog even schuldig blijven.

 2. Stop er niet te veel tijd in Pierre.
  Het is maar een onbenullig schoonheidsfoutje waar ik prima mee kan leven.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.