Google Doodle gemist?

Een tijdje geleden had Google een heel mooi tijdelijk / speciaal / interactief logo (“Doodle”) ter ere van de 183e verjaardag van Jules Vernes. Het logo was omgetoverd in een stel patrijspoorten van een duikboot. Er naast stond een hendel waarmee je de duikboot kon besturen (links, rechts, dalen, stijgen). Mooi ook voor iPad bezitters was dat je dat besturen ook kon doen door je iPad gewoon naar links en rechts, voor en achter te bewegen.

Maar ja, zo’n verjaardag duurt meer één dag en zo’n doodle is daarom ook maar één dag te zien. Wat doe je nou als je het logo aan iemand wilt laten zien als die dag al voorbij is?
Dan ga je naar de Google Doodles pagina, daar kun je al de logo’s bij elkaar vinden. Dus ook deze van Jules Vernes, die ze ook in een HD-versie gemaakt hebben waarbij je niet door het logo hoeft te gluren om wat te kunnen zien.
Handig.