Slingplayer voor iPad beschikbaar

 Gepubliceerd door om 20:50  iOS, Video
nov 242010
 

Hij zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is hij dan ook echt beschikbaar (ook in Nederland): de Slingplayer speler voor de iPad.

Er was al een Slingplayer voor de iPhone, maar deze applicatie is voor de iPad geschikt gemaakt en geeft je TV-beeld schermvullend weer. Dat TV-beeld kan ook, zoals in mijn geval, een UPC-mediabox zijn en dan kun je alle functies van die mediabox vanaf je iPad bedienen. Dat kan thuis, via wifi, maar ook onderweg via 3G (kwaliteit van het beeld schakelt dan wel terug) of op andere plekken waar je wifi ter beschikking hebt.
Belangrijk nadeel: als ze thuis zitten te kijken dan moet jij exact hetzelfde kijken, de Slingbox heeft namelijk geen eigen tuner.
Ander belangrijk nadeel: ook al had je voor de iPhone versie betaald, dan nog moet je €23,99 neertellen om (ook) de iPad versie aan te schaffen.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Slingplayer voor iPad beschikbaar”

Reacties (2)
  1. Volgens mij bevat de Slinbox Pro wel een tuner waardoor het thuisfront iets anders kan kijken dat op je iphone.

  2. Volgens de website is de Slingbox Pro “voorzien van een ingebouwde Freeview-tuner voor toegang tot free-to-air digitale tv zonder uw tv-kanaal te hoeven wijzigen”. Daar heb je in Nederland dan nog heel weinig aan. Bovendien kost die dan al 299 euro.
    Dan kun je haast beter een tweede UPC Mediabox aanschaffen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.