Top of Flop? Dell Inspiron Mini Duo

 Gepubliceerd door om 07:02  Hardware
nov 192010
 


Dell komt met een dappere poging om een brug te slaan tussen de tablet markt en de laptop/netbooks. Natuurlijk hebben we al heel lang tablet PC’s die je als gewone laptop kunt gebruiken en waarbij je het scherm kunt omdraaien zodat het een tablet wordt, maar de Dell is net een beetje anders vanwege de manier waarop het scherm draait.
Als je het scherm omdraait dan wordt er een speciale skin gestart die meer geschikt is voor de bediening met je vingers. Het scherm is namelijk een capacitive touchscreen, zoals je dat bij de iPad ook hebt.
Lees verder….

nov 192010
 

Sonic Foundry, het bedrijf achter Mediasite, organiseert met enige regelmaat online webcasts over onderwerpen gerelateerd aan hun product. Aardig daarbij is overigens dat het zeker niet altijd alleen maar met hun product kan, je kunt er ook veel generieke zaken leren. Zoals bij de webcast van afgelopen dinsdag getiteld “3 ways to give your online audience a voice“.

Hierbij ging het over de vraag hoe je bij een hybrid event, dat wil zeggen een evenement/congres met zowel een live/face-2-face component als een online component, er ook voor zorgt dat de online deelnemers ondersteund worden en bij het evenement betrokken worden.
De drie onderdelen die in de presentatie aan bod komen zijn:

  1. tech tools (technische hulpmiddelen)
  2. social media (sociale media)
  3. virtual host (gastheer/gastvrouw voor het virtuele deel)

Voorbeelden van technische tools die aan bod kwamen zijn: chat, het kunnen stellen van vragen en de polls (stemopties). Voorbeelden van sociale media die langs komen zijn: Twitter, Facebook, LinkedIn en andere communities die toch al voor de conferentie gebruikt worden.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Hoe betrek je het online publiek bij een webcast  Tags: ,
nov 192010
 

Sliderocket is een online dienst waarmee je presentaties online kunt aanbieden. Ze gaan een stuk verder dan bijvoorbeeld Slideshare in dat ze niet alleen een conversie van bijvoorbeeld PowerPoint naar een online viewer leveren, maar ook een online auteursomgeving voor het samenstellen van presentaties en een beheeromgeving voor het onderhouden van zulke presentaties.

Bij de gratis versie van SlideRocket heb je 250MB opslag en kunnen bestanden die je toevoegt maximaal 15MB groot zijn. Bij de betaalde varianten worden die omvangen groter, maar de bedragen ook.
Met $240 per jaar is de Pro-versie in ieder geval niet gericht op individuele consumenten of mensen die af en toe een presentatie willen maken.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor SlideRocket nu ook op iPad en iPhone te bekijken  Tags: ,