Serie webinars over Web 2.0-toepassingen in het Hoger Onderwijs

In november en december 2010 organiseert SURFacademy een serie webinars over web 2.0-toepassingen in het hoger onderwijs. Een webinar is een online variant van een seminar, je kunt het volgen achter je computer met webcam en microfoon.
Er staan 3 bijeenkomsten gepland:

De webinars zijn onderdeel van de blended learning cursus 21edingen over web 2.0 toepassingen in het hoger onderwijs.  Je kunt tijdens het webinar daarom ook vragen stellen over de inhoud van het bijbehorend eding, of die informatie als achtergrondmateriaal gebruiken.

Deelname aan deze webinar is gratis en staat open voor alle medewerkers bij SURFnet aangesloten instellingen.

Voor de sessie over weblectures geldt overigens dat als je wilt deelnemen en nu al vragen hebt of zaken die je zeker ook besproken wilt hebben, laat het me dan even weten via de mail of hieronder in de reacties.