Bloglines blijft toch voortbestaan

 Gepubliceerd door om 18:25  Internet, Tools
nov 052010
 

Verrassend nieuws vandaag. Ask.com maakte bekend dat ze overeenstemming bereikt hebben met MerchantCircle voor wat betreft de overname van Bloglines.com. Afgelopen september maakt Ask.com bekend dat ze de stekker uit deze dienst zouden trekken (zie ook dit bericht). Maar nu lijkt Bloglines.com gered te zijn.

Vanaf 1 december 2010 zal/kan/moet de transitie uitgevoerd worden. Van wat ik uit de instructies die via de mail verstuurd werden begrijp is dat iets wat de gebruikers zelf moeten doen. Dat is op zich slim want daarmee raken ze meteen alle “slapende” accounts kwijt die niet meer gebruikt worden. Alleen de Clippings Tab is niet meer beschikbaar in de nieuwe omgeving. Ik heb geen idee of dat erg is.
Fijn voor de gebruikers die nu niet noodgedwongen wat anders hoeven te zoeken. Ik hop dat MerchantCircle de dienst verder kan uitbreiden. Concurrentie is goed en op het moment heeft Google Reader eigenlijk helemaal geen concurrentie.

Meer informatie over de deal is ook te vinden bij Techcrunch.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Bloglines blijft toch voortbestaan”

Reacties (2)
  1. Ben ik blij met je bericht!
    Ik had het al gelezen op Bloglines, maar geen mailtje ontvangen (dacht ik). Omdat jij schreef die wel te hebben ontvangen maar even in de spam box gekeken, en ja hoor

  2. Ja, net als bij het niet opzeggen van de Hyves of Facebook account zorgde het niet opzeggen van mijn Bloglines account er voor dat ik die mail kreeg. Ben benieuwd hoe complex de migratie is, zal dat waarschijnlijk ook wel even uitproberen tegen die tijd. Ook is mijn account eigenlijk een van die slapers.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.