Bloglines blijft toch voortbestaan

Verrassend nieuws vandaag. Ask.com maakte bekend dat ze overeenstemming bereikt hebben met MerchantCircle voor wat betreft de overname van Bloglines.com. Afgelopen september maakt Ask.com bekend dat ze de stekker uit deze dienst zouden trekken (zie ook dit bericht). Maar nu lijkt Bloglines.com gered te zijn.

Vanaf 1 december 2010 zal/kan/moet de transitie uitgevoerd worden. Van wat ik uit de instructies die via de mail verstuurd werden begrijp is dat iets wat de gebruikers zelf moeten doen. Dat is op zich slim want daarmee raken ze meteen alle “slapende” accounts kwijt die niet meer gebruikt worden. Alleen de Clippings Tab is niet meer beschikbaar in de nieuwe omgeving. Ik heb geen idee of dat erg is.
Fijn voor de gebruikers die nu niet noodgedwongen wat anders hoeven te zoeken. Ik hop dat MerchantCircle de dienst verder kan uitbreiden. Concurrentie is goed en op het moment heeft Google Reader eigenlijk helemaal geen concurrentie.

Meer informatie over de deal is ook te vinden bij Techcrunch.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
11 jaren geleden

Ben ik blij met je bericht!
Ik had het al gelezen op Bloglines, maar geen mailtje ontvangen (dacht ik). Omdat jij schreef die wel te hebben ontvangen maar even in de spam box gekeken, en ja hoor