Getest: Business Card Reader for iPhone #2

Business Card Reader for iPhone Naar aanleiding van mijn test van de Business Card Reader van SHAPE Services hebben zij aangegeven dat ze de applicatie in het Nederlands willen vertalen en dan ook ondersteuning voor Nederlandse herkenning willen inbouwen.

Daarvoor willen ze graag in contact komen met mensen die hen willen helpen bij het vertalen van de verschillende onderdelen (interface en beschrijving van de applicatie in de App-store). Als je wilt hebben met het vertalen van de teksten in de applicatie zelf of beschrijvingen in de App-store (je krijgt dan een document met Engelse zinnen/woorden om te vertalen naar het Nederlands), dan kun je contact opnemen met Aleksander Ostrovsky (a.ostrovsky AT shapeservices.com). Als je wilt helpen met andere korte teksten, dialogen of tekst in screenshots, neem dan contact op met Elena Dyatlova (lena AT shapeservices.com).

Let op: het is een applicatie waarvoor betaald wordt, eventuele vergoeding voor je diensten zul je met SHAPE Services zelf moeten regelen/bespreken.