okt 142010
 


Als je het filmpje zo bekijkt, dan zou je kunnen denken dat het een slechte parodie op een Microsoft reclame is. Totdat je je bedenkt dat het geen parodie is, maar Ă©cht een door Microsoft gemaakt filmpje. Je kunt hem hier op de Microsoft Showcase pagina vinden.

Ehm, dan lijkt het me niet echt handig. Natuurlijk, het zullen echte uitspraken van klanten zijn, maar wel erg suggestief op een rijtje gezet. Ik zou zeggen: kijk en huiver! 🙂

Nu ook snel reageren op Bit.ly links

 Gepubliceerd door om 06:58  Internet
okt 142010
 

Hoewel niet iedereen voorstander is van het gebruik van URL-verkorters, blijf ik er op het moment in ieder geval gebruik van maken omdat ze nou eenmaal heel praktisch zijn. Er zijn er veel (hier staat een lijst met ruim 200 verschillende) dus als een bedrijf als Google ook met kort URLs aan de slag gaat, dan zullen concurrenten moeten reageren.

Google heeft twee weken geleden haar goo.gl dienst voor iedereen open gesteld en een van de aardige features daar was dat je door .qr achter de code te zetten automatisch een QR-code kon laten genereren. Dus van http://goo.gl/d5Z7 maak je http://goo.gl/d5Z7.qr en klaar.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Nu ook snel reageren op Bit.ly links  Tags: