Red een boom – zeg op die telefoongids!

phonebook Het is al lang geen nieuwe ergernis meer, er bestaat al een tijd een website stopdetelefoongids.nl. Maar ik kende die site niet en wist ook niet hoe gemakkelijk het was/is om er voor te zorgen dat je niet meer jaarlijks zo’n dik pak papier op de deurmat krijgt.

Want ook bij ons thuis gaat dat ding al een paar jaar direct een la in. Uit die la komt dan het exemplaar van het jaar ervoor die een dag lang door de kinderen gebruikt wordt om in te knippen voordat hij aan het einde van de maand aan straat komt te liggen bij het oud papier. Terwijl ik me niet kan herinneren wanneer ik voor het laatst een nummer op papier opgezocht heb. Dat gaat voor mij veel sneller online.

Net als op telefoongids.nl gesteld wordt hoeft van mij dat boek zeker niet voor iedereen te verdwijnen. Als jij dat ding gebruikt, laat hem dan gewoon komen. Maar als je, net als bij mij het geval was, er niets mee doet, dan is nu het moment om het formulier dat hier gelinkt staat (rechts op de pagina) in te vullen en een boom te redden.