Nintendo DSi XL – Alleen voor senioren?


Ik kwam hem toevallig tegen in het Intertoys krantje (daar stonden meer interessante dingen in, zie ook de andere post van vandaag) en had er nog niet eerder van gehoord: de Nintendo DSi XL. Inderdaad, het is een eXtra Large uitvoering van de Nintendo DSi en dat was weer de opvolger van de Nintendo DS Lite. Mijn kinderen zijn nog steeds tevreden met mijn Nintendo DS Lite, dus aan upgraden heb ik nog niet gedacht, maar als ik portablegear.nl kom ik wel in de richting van de beoogde doelgroep. 😉
De reviewer van Wired (zie filmpje hierboven) was er wél enthousiast over, hij geeft hem een 9.

Met 4,2 inch zijn de schermpjes van de XL bijna twee keer zo groot als van de DSi. Ze komen daarmee heel erg dicht in de buurt van de kleine 5 inch eBook readers die je links en rechts ziet. Voor 179,99 niet gek in ieder geval. Vanaf 5 maart 2010 ook in Nederland te koop.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Hendri
11 jaren geleden

Ik denk dat Nintendo DSi XL niet echt populair.