Fonera 2.0N nu te koop


Bekijk de video op YouTube
Mijn relatie met FON is maar een heel korte geweest. Ik heb er indertijd eentje aangeschaft, ben er mee aan het hacken geslagen nadat hij een weekje of zo aangestaan had en moet bekennen dat ik ook nooit (maar dan ook echt nooit) ergens gestaan heb en gedacht had “oh, had ik nou maar recht op gratis Fonera toegang”. Zeker niet nu ik een iPhone heb. Dus het concept heeft mij helaas niet blijvend kunnen vangen.

Toch een post erover omdat sinds vandaag hun nieuwe router te koop is voor 79 euro + 10 euro verzendkosten. Het filmpje hierboven geeft een mooi overzicht van de opties. Al met al niet meer zo spotgoedkoop als dat de routertjes voorheen waren, maar het is dan ook ook niet meer zo’n lichtgewicht routertje als dat het eerst was. Je kunt er een printer op aansluiten, een webcam, een harde schijf, zelfs een 3G modem, er zitten upload-opties voor o.a. YouTube en Flickr ingebouwd en download-opties voor o.a. bittorrent.

Dus als je net op zoek bent naar een nieuwe wireless router, dan heb je bij deze nog een optie erbij.