mei 252009
 

ywdac - Klik voor grotere versie Schitterende ludieke actie van Arnoud Engelfriet: hij heeft het voor elkaar gekregen dat je bij shirtshop.nl bovenstaand t-shirt kunt bestellen. Lees bij hem hoe je 25% korting kunt kregen zodat je (er zijn geen verzendkosten) het shirt al voor €10,35 in huis kunt hebben.

De zin op het shirt “You wouldn’t download a car” is een variant op deze advertentie:

Bekijk de video op YouTube

Daarin wordt overigens niet gesproken over ‘downloaden’ maar over ‘stelen’. Dat gebeurt bij deze parodie wel al.
Het lettertype heeft Arnoud netjes gekocht, dus dit shirt is 100% legaal te bestellen. :-) De mijne komt naar verwachting op 30 mei a.s. binnen. Ik zal niet bij het proces tegen Mininova zijn, maar als het weer een beetje meezit wel op 2 juni aandoen.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Bestel hem nu: You wouldn’t download a car-shirt”

Reacties (1)
  1. Leuke actie. Ik heb naar aanleiding van dit bericht ook een t-shirt besteld. :-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.