Op reis met de NS Reisplanner Xtra

Ik had je uiteraard graag geschreven over mijn eigen ervaringen met de nieuwe NS Reisplanner Xtra applicatie. Maar helaas. Daar kwam ik overigens pas achter toen ik mijn mobiel nummer op deze site had ingevuld, de applicatie had gedownload naar mij iPAQ en die probeerde te installeren.
De PDF met “lijst” met toestellen vond ik pas achteraf.

Het zou wat mij betreft een nieuw criterium/item mogen worden als organisaties nieuwe telefoons/smartphones reviewen: hoeveel van de gangbare applicaties worden ondersteund op een toestel.
Want als ik door de bomen het bos al niet meer zie en niet kan aangeven op welk toestel de meeste van al die mooie en handige nieuwe online toepassingen werken, hoe moet een ‘gewone’ consument dat dan?

Nou ja, voor nu dan maar de video met de review van Raimo van der Klein, die je in tekst ook hier kunt lezen.

En om het bericht toch met een positieve noot af te sluiten: grote pluim voor de NS voor wat betreft het toegankelijk maken van hun filmpjes.
Op de overzichtspagina heb je niet alleen een “lees voor” functie voor de pagina, maar het filmpje heeft én ondertitels én beschrijvende audio (meer info) en ook bij de instructiefilmpjes is voor ondertiteling gezorgd. Zo hoort het natuurlijk.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Paul
Paul
12 jaren geleden

Inderdaad heel vervelend om in een filmpje al die handige mogelijkheden te zien en dan te ontdekken dat mijn toestel, HTC Touch G3, niet ondersteund wordt. Ik hoop dat dat snel wel het geval is.