Colbert is Fun!

 Gepubliceerd door om 16:01  Internet
jan 222009
 

The Colbert ReportMon – Thurs 11:30pm / 10:30c

De eerste versie van de video van het optreden van Lawrence Lessig bij The Colbert Report waar ik vorige week over schreef was na een dag offline gehaald door YouTube, maar de tweede versie staat er nog en kun je dus nog bekijken. En zoals Kobus van der Slossen in de reacties al schreef: het was duidelijk een uitdaging van Stephen Colbert om dan ook maar eens te laten zien wat er van dat remixen te recht te laten komen.
Vandaag verwijst Lawrence Lessig onder de titel Colbert is mad naar de follow-up met een eigen remix van Stephen Colbert, voor het geval er ook nog maar iemand was die dacht dat die het écht niet goed vond. :-)

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.