Videoseminarie Second Life #2

Online presentatie Second Life (foto door: PiAir (Old Skool))

Ik heb het presentatiebestand online gezet op Slideshare en op de wiki-pagina. Zodra de opname online komt zal ik daar ook naar verwijzen.
Als je doorklikt naar de foto bij Flicr dan zie je wat meer toelichting bij mijn opstelling aan deze kant.

Nu nog achterhalen waarom de Polycom ‘stotterend’ geluid doorgeeft aan onze streaming computer (niet aan de andere deelnemers in BelgiĆ«) dan kunnen we ook dat laatste stukje optimaliseren. Want als het aan mij ligt blijft het niet bij deze ene keer vandaag.

[update] Het lijkt er op alsof we te goedkope kabels gekocht hebben. We hadden er twee getest die hetzelfde resultaat gaven, maar waarschijnlijk zijn ze beiden zelf bron van de storing. Zojuist met andere kabel getest en geen probleem.