Nog meer NS – SL nieuws

“Voor het testen van de OV-chipkaart is de NS op zoek naar personen die een virtuele reis langs de stations willen maken om het nieuwe systeem uit te proberen! Met de komst van de OV-chipkaart heeft de NS een aantal treinstations (waaronder Amersfoort en Groningen) gesimuleerd in Second Life. Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan één van deze tests. De test bestaat uit het maken van twee virtuele treinreizen en het invullen van een korte vragenlijst. Als beloning ontvang je hiervoor 500 Linden Dollar (L$).”

(bron)

Vroeg ik me afgelopen vrijdag waar de NS in Second Life aan het testen was met de OV-chipkaart, komt nu het bericht langs dat ze volgende week gaan testen met de chipkaarten.
De tests vinden plaats op dinsdag 20 en donderdag 22 mei a.s. tussen 18:00 en 21:00 uur en duren ongeveer 45 minuten. Je kunt je hier inschrijven.

Overigens, je hoeft er niet twee dagen drie uur lang bij te zijn. Bij het inschrijven kun je steeds aangeven welke blokken van steeds 1 uur je aanwezig kunt zijn. Daar kiezen zij er dan eentje uit.
Ik heb me natuurlijk meteen even aangemeld. Nu nog even afwachten of ik mee mag doen. Ik heb namelijk geen RL ervaring met de OV-chipkaart. Ik ben benieuwd.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
12 jaren geleden

Zie dit bericht voor mijn ervaringen tijdens de test.