Jeugdsentiment

 Gepubliceerd door om 23:23  Persoonlijk
apr 302008
 

Ome Willem (by PiAir (Old Skool)) Hij was er vandaag, hier in Deurne, in levende lijve: Edwin Rutten, bij veel van de aanwezige papa’s en mama’s natuurlijk vooral bekend als Ome Willem. Vandaag trad hij op de markt op samen met de Koninklijke Harmonie Deurne. Eerst als Edwin Rutten met het verhaal van de Rattenvanger van Hamelen, daarna als Ome Willem met natuurlijk de bekende liedjes van TV. Beide rollen gingen hem prima af.
Ongelofelijk eigenlijk dat dit de eerste keer was dat ik hem ‘in het echt’ gezien heb.
(Meer foto’s)

 Reacties uitgeschakeld voor Jeugdsentiment  Tags:

Google PageRank update

 Gepubliceerd door om 14:07  Internet
apr 302008
 
PR5 - Klik voor grotere versie

Voor hoe lang het is weet ik niet, het is ook nog een heel verse update want niet alle online tools waarmee je je Pagerank kunt berekenen hebben de nieuwste data al ter beschikking. Maar het merendeel geeft aan dat ik weer even terug op een Pagerank van 5 ben (nadat ik naar 4 ging eind februari)
Voor hoe lang het is weet ik niet, ten opzichte van de vorige keer zijn de cijfers ook niet echt ingrijpend gewijzigd. We zien het wel weer.

 Reacties uitgeschakeld voor Google PageRank update  Tags:

Grappige Microsoft Commercial

 Gepubliceerd door om 10:24  Internet
apr 302008
 


Ik kwam hem tegen als video reclame op ITBuzz.nl, hij linkt door naar deze pagina. Ik kon niet ontdekken waar ik naar toe kon linken zodat je de video gegarandeerd zou zien want ook bij ITBuzz worden andere video’s op die plek getoond. Daarom heb ik hem even gecaptured.

Let op, één mail van iemand met een microsoft.com of microsoft.nl mailadres en hij is er weer vanaf, maar ik hoop eigenlijk dat ze het door de vingers zien.
Dit is immers Adverteren 2.0, een commercial maken die grappig genoeg is dat mensen hem willen laten zien zelfs al betaal je ze er niet voor.

 Reacties uitgeschakeld voor Grappige Microsoft Commercial  Tags:

Geen nieuws tot 5 mei?

 Gepubliceerd door om 09:08  Media
apr 302008
 
“De redactie van Automatisering Gids heeft op Koninginnedag, Hemelvaartsdag en vrijdag 2 mei vrijaf. De nieuwsvoorziening wordt op maandag 5 mei weer hervat.

Redactie Automatisering Gids”

(bron)

Een goed voorbeeld van hoe je aan je lezers duidelijk maakt dat je razendsnel achteruit loopt rent. Ik krijg vrijdag (neem ik aan) het exemplaar op papier in de bus. Daar betaal ik 85 euro per jaar voor. En ja, die betaal ik zelf. Als je een wekelijkse uitgave maakt kun je niet 5 dagen vrij nemen als redactie. Tijd om deze uitgave ernstig te heroverwegen.

[update] Heroverweging afgerond, opzeggen kon via de mail. Ik heb overigens voor een jaar betaald, dus ze komen nog wel even binnen.
[update #2] Ter verdediging: ook de Computable van 2 mei viel vandaag eerder dan gebruikelijk op de deurmat. Maar ja, die krijg ik gratis omdat ik bij de doelgroep hoor.