Geen nieuws tot 5 mei?

 Gepubliceerd door om 09:08  Media
apr 302008
 
“De redactie van Automatisering Gids heeft op Koninginnedag, Hemelvaartsdag en vrijdag 2 mei vrijaf. De nieuwsvoorziening wordt op maandag 5 mei weer hervat.

Redactie Automatisering Gids”

(bron)

Een goed voorbeeld van hoe je aan je lezers duidelijk maakt dat je razendsnel achteruit loopt rent. Ik krijg vrijdag (neem ik aan) het exemplaar op papier in de bus. Daar betaal ik 85 euro per jaar voor. En ja, die betaal ik zelf. Als je een wekelijkse uitgave maakt kun je niet 5 dagen vrij nemen als redactie. Tijd om deze uitgave ernstig te heroverwegen.

[update] Heroverweging afgerond, opzeggen kon via de mail. Ik heb overigens voor een jaar betaald, dus ze komen nog wel even binnen.
[update #2] Ter verdediging: ook de Computable van 2 mei viel vandaag eerder dan gebruikelijk op de deurmat. Maar ja, die krijg ik gratis omdat ik bij de doelgroep hoor.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Geen nieuws tot 5 mei?”

Reacties (1)
  1. wat een onzin. Dat blad wordt echt niet in de laatste twee dagen voordat het bij jou op de vloer ligt gemaakt. Bovendien nemen ze maar 1 dag vrij, want koninginnedag & hemelvaart zijn officiele feestdagen en zaterdag en zondag heb je nou eenmaal vrij. Waarschijnlijk hebben ze maandag en dinsdag dus extra lang doorgewerkt en daar straf je ze nu dus voor.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.