Twitter als voetbalverslaggever

Twitter - Klik voor grotere versie

Wat doe je als je ergens bent waar je geen TV in de buurt hebt, geen radio en geen laptop om het internet op te kunnen en je tóch wil weten hoe het staat bij Feyenoord tegen Roda JC in de finale van de KNVB beker? Just ja, je stuurt een SMS naar Twitter met de tekst ’track RODA’ en van tijd tot tijd komen er SMS-berichten binnen van tweets die betrekking hebben op de wedstrijd.

Er was niemand die echt een detail twitter verslag bijhield van de wedstrijd. De score/stand kwam echter al snel langs en ik begrijp dat Feyenoord erg veel geluk had met de scheidsrechter en dat Roda vooral veel balbezit had. Voor het overige begrijp ik achteraf dat ik aan de wedstrijd zelf toch niets gemist heb, dus deze vorm van verslaggeving was meer dan genoeg.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
14 jaren geleden

Je hebt helaas gelijk