Stage6 stop er mee – over 3 dagen al!!

“DivX has announced plans to shut down its video hosting service Stage6 on February 28th. As of this morning, the company has disabled the uploading feature, but if there’s a few videos you’ve been meaning to watch, you’ve only got a few days to cross them off your list”

(bron)

Stage6 - Klik voor grotere versie

Jeetje. Ik heb er gelukkig maar 2 video’s staan, dus het direct ongemak is te overzien. En natuurlijk duurt ‘gratis’ zo lang als dat de aanbieder het vol kan houden. Maar Stage6 was voor mij altijd zo’n voorbeeld van waar het naar toe zou gaan. Zij deden al hoge kwaliteit video voordat al die andere grote jongens (en meisjes) dat deden. Jammer.

[update] Techcrunch heeft inmiddels een vernietigende analyse online gezet.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
13 jaren geleden

Allemensen, 8 uur geleden het bericht op hun weblog en nu al 3919 reacties (and counting)!
Dat geeft wel aan hoeveel mensen hier gebruik van maakten en hoe teleurgesteld iedereen is. Maar het geeft wel aan dat "gratis" niet altijd het juiste concept is. Ben bang dat we dit jaar nog wel meer van dit soort berichten zullen lezen.
Maar wij gaan stug door Pierre :-)