Wakker worden met de iHome

iHome

In de kast staat nog een (grote) beeldbuis TV (dat heb ik al anders meegemaakt) maar naast het bed staat een heuse echte iHome. Aan de website van de leverancier te zien al weer een wat ouder model, maar hij doet het wel nog gewoon.
En aangezien ik mijn iPod video meegenomen had, kon ik het niet nalaten hem vanochtend even uit te proberen. En eigenlijk is het best een aardig ding. Je prikt je iPod aan de bovenkant in de dock en selecteert voor het alarm niet de buzzer maar iPod. Simpel, maar het werkt. Er zit een USB connector aan voor de iPod Shuffle en een mini Jack kabel voor andere MP3-spelers (foto). Die kun je dan echter om voor de hand liggende redenen (ze kunnen zo niet aangestuurd worden) niet voor het alarm gebruiken. In dat geval kun je alleen de speakers van de iHome gebruiken om muziek af te spelen.

Van dezelfde leverancier komt ook de Bike to Beach Bicycle Speaker for iPod, één bidon water minder op je fiets en een iPod meer! :-)