VCASMO Offline gebruiken

VCASMO Offline - Klik voor grotere versie

WOW, ik kwam zojuist weer eens bij VCASMO omdat ik wilde kijken waar ik beter mijn presentatie van vanmiddag kon uploaden en zag dat ze in alle stilte (nou ja, het staat nu als een banner op elke pagina) een offline optie voor presentaties hebben toegevoegd.
Als uploader van een presentatie kun je het resultaat nu ook weer downloaden. Ofwel voor gebruik op je eigen website, ofwel in een standalone player die je bijvoorbeeld op een DVD kunt branden. Heel erg mooi. Je kunt het resultaat nu namelijk ook gebruiken als je geen toegang hebt tot het internet of beschikbaar stellen vanaf je eigen server.
En als je zorgt voor een kopie hoef je je geen zorgen te maken over het voortbestaan van VCASMO. Gaan ze morgen offline, dan heb je je kopie nog.

Als kort voorbeeld heb ik de presentatie met mijn oproep aan docenten in Nederland en Belgiƫ van een tijdje geleden, die je hier online bij VCASMO kunt vinden, ook als kopie op de server hier gezet.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
John van Dongen
13 jaren geleden

Top Pierre, in al het geweld rond Dijsselbloem, http://onderwijsvooruitzicht.blogspot
vergat ik bijna dat er ook nog gewoon leuke dingen te zien zijn. Je nieuws over Vcasmo hoort daar zeker bij. Ik vond het al een topper, maar dit opent absoluut nog meer perspectieven. goede tip!!