Long Beach – woensdag

 Gepubliceerd door om 01:24  SURF
feb 142008
 
Long Beach

Vandaag een lange dag met updates van de verschillende projectgroepen die binnen IMS bezig zijn. Dat zijn er een tiental, dus best een lange zit.

Gemeenschappelijke uitdaging is het er voor zorgen dat een projectgroep voldoende deelnemers heeft en dat er referentie implementaties gemaakt worden van een specificatie zodat bij het beschikbaar komen ervan ook voldoende voorbeelden zijn die laten zien dat zo’n specificatie werkt.

Voor het overige weer de nodige interessante gesprekken in de wandelgangen en tijdens de lunch, weer wat nieuwe contacten gelegd, dus gelukkig niet alleen luisteren en zinvolle dag (die nog niet helemaal voorbij is).

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.