jan 152008
 
ATM Windows Error

Of zoiets zullen ze bij Dreamhost gedacht hebben. Ze hebben een ‘foutje’ gemaakt bij het ‘herstellen’ van de verwerken van achterstallige rekeningen. Gevolg?

Nou, alle klanten hebben een keer extra een jaar aan hosting in rekening gebracht gekregen. In totaal een bedrag van $7.500.000,-
Ook bij mij is er een jaar hosting afgeschreven van mijn credit card. Gelukkig maak ik me daar niet zo boos als veel van de mensen in de reacties.
Ik heb juist vreselijk zitten lachen om de uitleg over het probleem op het Dreamhost blog.

Tuurlijk, serieus, schandalig, mag niet gebeuren. Maar probeer het bericht maar eens hard op voor te lezen en te kijken of je dat met een strak gezicht kunt doen.
Blijkbaar zijn er een heleboel Dreamhost klanten die dat wél met een strak gezicht kunnen.
Nee, neem dan Budgetphone, die kunnen er ook wat van. Die stuurden me gisteren ook een mail. Lees verder….

Compaq 2170p

 Gepubliceerd door om 07:07  Hardware, Tools
jan 152008
 
Compaq 2170p

Gisteren tot redelijk laat op pad geweest dus geen tijd voor het plaatsen van foto’s en eerste ervaringen met de Compaq 2170p Tablet PC.
Het is de nieuwste toevoeging tot de verzameling hardware die ondersteund wordt bij mijn werkgever al is het exemplaar dat ik heb voor het ICT en Onderwijs Lab niet standaard. Deze is namelijk niet voorzien van Windows XP (voorlopig nog het standaard OS bij Fontys) maar van Vista Business Edition.
Het was/is even wennen, maar dat was ook wel te verwachten. Lees verder….