jan 022008
 
Dutch Bloggies - Klik voor grotere versie

Ik schreef er vorige week al over: sinds gisteren kun je weblogs aanmelden voor de Dutch Bloggies. Er is een categorie onderwijs dus ik heb vandaag door dit lijstje blogs en uiteraard mijn eigen blogroll gebladerd op zoek naar weblogs die ik kon nomineren. Ik denk dat ik er een stuk of 10 opgegeven heb, maar omdat ik geen bevestigingsmailtjes ontvangen heb weet ik niet meer precies welke. Nou ja, als het goed is heb ik de belangrijkste in ieder geval gehad, als jullie dat nu ook allemaal voor je eigen lijstje doen, dan kunnen we dit jaar in ieder geval niet mopperen dat de edubloggers bij voorbaat geen kans hadden.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
12 jaren geleden

Ik heb jouw blog net genomineerd.

Pierre
12 jaren geleden

Dank je. :-)
Kreeg jij een bevestigingsmail?