Dutch Bloggies – nomineer je favoriete Edubloggers!

“De organisatie van de Dutch Bloggies heeft besloten om per 1 januari 2008 het nominatietraject voor de jaarlijkse weblogprijzen aan te passen en open te stellen voor iedereen die een weblog wil nomineren. Het is niet meer noodzakelijk om ook eigenaar van de weblog te zijn.”

(bron)

Dit gaat gegarandeerd verkeerd klinken, maar nu het nominatietraject voor de Dutch Bloggies per 1 januari aangepast gaat worden vind ik dat we op zijn minst een aantal edubloggers moeten nomineren. Nee, ik ga nog steeds mezelf niet nomineren, dit is ook geen verkapte oproep om mij te nomineren, kies maar een (of meerdere) van de andere edubloggers uit dit lijstje of uit de verzamelaar.
Aangezien volgens het reglement alle prijzen, met uitzondering van de categorie ‘Meest Populaire Weblog’ door de jury bepaald worden houdt onze betrokkenheid op bij het nomineren van kandidaten. Maar aangezien er ook een categorie ‘Onderwijs’ is (mogelijk is), moet er toch iets te halen zijn. Ik vind de categorie ‘Studie’ zoals bij de Blog50 gebruikt wordt overigens wel handiger. Daar vallen de bibliobloggers in het algemeen namelijk ook onder.