Teen Tracking: Prevention and Protection

Teen tracking - Klik voor grotere versie

Ik klikte niets vermoedend door vanuit een bericht getiteld “Speel zelf Blik op de weg met de CarCam Voyager“. Dat ging over een handige compacte videocamera die je op je dashboard kunt zetten. De link naar de verkoper bracht me bij deze site van Brickhouse Security. Daar viel mij blik echter al heel snel op de aanbiedingen onder aan de pagina. Die leiden namelijk naar een pagina die heet “Teen Tracking: Prevention and Protection” met als verklarende tekst: Your children and teenagers are subject to dangers every single day. As a parent or guardian, it is your job to protect them from those dangers. From online predators, to hanging out with the wrong crowd in places they shouldn’t be in the first place, our teen protection and child safety measures will ensure complete protection and prevention for them every day.

Producten die ze aanbieden:
* GPS Tracking Provides Instant Feedback
– Locate Vehicle Online
– Speeding Alerts via phone or Email for Speeding and Unapproved Locations
* Cell Phone Spy – Recover Deleted & Secret Messages
* Sex/Drug Test – Discover activity, establish a dialouge with your teen, and act before its too late
* KeyLogger – Know Everything that Happens Online

Mooi vind ik dat stukje “establish a dialouge” daarbij. Hoeveel dialoog is er mogelijk als je dit soort hulpmiddelen nodig hebt?

0 0 stemmen
Bericht waardering
5 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Gerard
13 jaren geleden

Nou, in ieder geval hoef je niet meer te vragen "waar ben jij geweest?"…

PatriciaK
PatriciaK
13 jaren geleden

Ik las laatst ook iets van GPS tracking op rollators. Weet je niet alleen altijd wat je kinderen uitvreten maar ook waar je ouders uithangen ;) Best vermoeiend, lijkt me

Willem
13 jaren geleden

Altijd op zoek naar gadgets zie ik wel :-) Maar 8 uur video op een 2 GIG kaartje, wat voor kwaliteit moet ik me dan voorstellen? Is wel iets als je voor het eerst als ouder je auto meegeeft aan zoon/dochterlief die net het rijbewijs gehaald heeft. Wordt vervelend als de auto eeen paar uur stil staat op een parkeerplaats enje niet ziet wat er achter de camera gebeurt. Zou er ook geluid bij zitten?
Wat is er trouwens gebeurd met je wifi T-shirt?

André
André
13 jaren geleden

Ik vat ‘m : Big Brother is volwassen geworden! Het is nu Big Parent.
Met ‘elkaar praten’ wordt vervangen door ‘elkaar in de gaten houden’ ??

Pierre
13 jaren geleden

@Willem: ik heb geen idee wat de kwaliteit daar van is, zou inderdaad wel interessant zijn om te zien. Maar het op deze wijze ‘volgen’ van mijn kinderen zou me toch echt wat ver gaan.

Mijn WiFi T-shirt doet het, heb inmiddels overigens ook al een RSS T-shirt, een CC T-Shirt en een Twitter T-shirt :-p
Maar het is wat koud om ze te dragen. Komend voorjaar dus.

@Patricia: kijk dat lijkt me nou inderdaad een zinvolle toepassing.