Kerst in Second Life #2

Second Life Xmas

Naar aanleiding van mijn vraag over Kerst in Second Life gisteren kreeg ik twee reacties: Frank Niesten legde me uit dat hij dit soort spullen meestal via SLExchange vond. Kaj Rietberg verwees in zijn reactie naar een post die verwijst naar een lange lijst met plekken in Second Life waar je gratis spullen kunt vinden. Een lijst die ook na de kerstperiode heel handig is.
Ik ben die nog niet af gaan zoeken voor kerstspullen en heb eerst even bij SLExchange gekeken. Daar kun je bij advanced zoeken ook de resultaten oplopend in prijs laten weergeven. Dan krijg je dus eerst de gratis spullen en niet alleen de dure producten (waarvan de verkoper waarschijnlijk betaald om ze op de voorpagina te krijgen).
Ik ben gaan shoppen en heb o.a. een zingende sneeuwpop, een kampvuurtje, wat decoratie met o.a een kerstboom en een krans, een iglo en natuurlijk sneeuw “gekocht” voor in totaal L$ 0 (gratis dus).

Ik heb de iglo op het plateau geplaatst me daar in een tapijtje (weet niet meer waar ik die vandaan had), de kerstboom, een vuurtje en natuurlijk een TV. Die TV is overigens gekoppeld aan hetgeen je op de podcast-player buiten de iglo ziet. Dat is altijd zo omdat ze op hetzelfde parcel staan. Geen lampjes buiten langs het plateau, die heb ik nog niet gevonden
Ik neem aan dat duidelijk is waarom ik thuis de kerstversieringen niet doe. ;-)

Second Life Xmas Second Life Xmas Second Life Xmas Second Life Xmas

En oh, het ziet er het beste uit als het nacht is!
[update] Frank heeft razendsnel de texture voor het gras aangepast zodat daar nu ook echt sneeuw ligt:
Second Life Xmas