Tot maximaal 45 minuten gratis wifi via KPN HotSpots

KPN Hotspots - Klik voor grotere versie

OK, eerst maar even alle disclaimers: ik heb geen idee of de actie bij alle KPN HotSpots getoond wordt en ook geen idee hoe lang de actie loopt. En, nee, ik krijg hier niet voor betaald!
Het is gewoon iets wat ik toevallig vandaag tegen kwam toen ik in het vergadercomplex La Gare in Den Bosch was.
Daar was als wifi alleen toegang via KPN HotSpots beschikbaar. Op de voorpagina daarvan stond een banner van Microsoft Office. In ruil voor het bekijken (en beluisteren) van hun 2 minuten durende Flash reclame en na het invoeren van je 06-nummer krijg je een SMS-bericht met een code die je maximaal 15 minuten aaneengesloten toegang geeft tot KPN hotspots. Je mag maximaal 3 keer mee doen en de code blijft een maand geldig na ontvangst.
Als je van thuis uit naar de site gaat zie je de banner overigens niet.

Als je, zoals ik, toch nog even zit te wachten op het begin van een vergadering, dan is het even laten spelen (uiteraard met het geluid uit) van de demo (matige kwaliteit van het Flash filmpje overigens, leek wel automatisch verkleind om op het scherm te passen) een kleine moeite.
Dus ik zou zeggen, als je de volgende keer op het station zit en de treinen rijden niet, kijk dan even of de actie nog loopt. Heb je dan tenminste een kwartiertje wat te doen en het kost de minister geen 15 miljoen!

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
duimdog
14 jaren geleden

Ik weet niet of het om dezelfde actie gaat, maar ik was gisteren in de jaarbeurs en daar hingen ook posters met "nu gratis Wifi". Voor details werd verwezen naar een flyer die ik zo snel niet kon vinden.

Martin Peters
Martin Peters
14 jaren geleden

Twee weken geleden was ik in het Beatrix gebouw. Ik wilde even snel mijn mailchecken via wifi. Helaas, de KPN-hotspot was nog niet gratis. Sterk gemis.

Ik weet niet of het bestaat, maar als je een kpn-abbonement hebt zou je eigenlijk gratis moeten kunnen wifi-en. Helemaal met de huidige goede-moggel reclame. Maar misschien bestaat het al?

Mike
Mike
14 jaren geleden

Twee keer geprobeerd op het station, beide keren geen sms ontvangen met een code.

Daar gaat weer 4 minuten van mijn leven…

Pierre
14 jaren geleden

Vreemd. Maar ja, het was wel 4 minuten gratis vermaak terwijl je stond/zat te wachten. ;-)