Kerst in Second Life

Sneeuw in Second Life

Sinterklaas is weer naar Spanje, op naar de kerst. Het was al weer effe geleden dat ik in Second Life geweest was, maar toen ik bij ons eiland kwam zag ik dat daar de eerste sneeuw al gevallen was. Maar ons eigen plekje ziet er nog net zo uit als anders.

Ik ben dus op zoek naar tips (SLURLs) voor een paar plekken waar ik wat kerstversiering (lampjes, een boom etc) vandaan kan halen. Een open haard en een audiofeed met kerstmuziek zijn natuurlijk ook welkom. Gewoon wat spullen om het aan te kleden. Gratis is natuurlijk helemaal goed, als het een paar L$ kost kan het ook nog wel.

Ik moet sowieso Frank eens vragen hoe hij het sneeuw-effect voor elkaar gekregen heeft, ik had de indruk dat die overigens alleen naar beneden komt dwarrelen als een avatar ergens stil staat.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Kaj
14 jaren geleden

http://www.kajrietberg.nl/?p=318 , misschien heb je hier iets aan.